Tânăr de 21 de ani din Câmpulung Moldovenesc, arestat preventiv pentru că a încălcat măsura controlului judiciar


Intră acum și în grupul de

Un tânâr în vârstă de 21 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce a încălcat măsura controlului judiciar. 

Potrivit Poliției Județene Suceava, în data de 10 mai a.c., prin Încheierea pronunţată de Tribunalul Suceava a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar față de un inculpat de 21 de ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Printre obligațiile și interdicţiile stabilite în cuprinsul Încheierii de dispunere a controlului judiciar, acesta avea interdicția de a depăși limitele teritoriale ale municipiului Câmpulung Moldovenesc.

”În data de 28 iunie a.c., în jurul orei 05.00, inculpatul a fost legitimat de o patrulă de siguranță publică pe raza orașului Gura Humorului, pe strada Gării, în prezența a doi martori din Câmpulung Moldovenesc.

În consecință, a fost sesizată instanța competentă cu privire la încălcarea interdicției de către inculpat, măsura controlului judiciar fiind înlocuită cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile la data de 12.07.2017 şi fiind emis mandat de arestare preventivă”, arată sursa citată.

Poliția Suceava mai precizează că inculpatul a fost identificat și introdus în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de