Fotbal : Valeriu Argaseala e sigur ca Steaua va juca in Liga Campionilor


Intră acum și în grupul de

Valeriu Argaseala a declarat în exclusivitate pentru Sport Total FM ca nu se pune problema ca formatia din Ghencea sa nu joace în Liga Campionilor si ca nici oficialii UEFA nu au vazut o încalcare a regulamentului în aceasta privinta.

Presedintele Stelei a tinut sa precizeze si ca decizia de depunctare a fost motivata ulterior depunctarii, care nu este bazata pe probe si nu a fost luata în spiritul regulamentului.

„Suporterii Stelei nu trebuie sa-si faca griji în legatura cu participarea în Liga Campionilor. Punctul de vedere al oficialilor FRF si al unor oficiali ai UEFA a fost ca Steaua nu a încalcat niciun regulament si ca nu ar trebui exclusa din competitiile europene. Nu este pusa în pericol situatia noastra în Liga Campionilor. Am primit motivarea acestei decizii de depunctare vineri si ne-am dat seama ca decizia a fost luata, motivarea facându-se fortat în urma ei. Nu este posibil ca o Comisie de Disciplina nu a avut probe, nu a respectat procedurile, nu a interpretat în spiritul regulamentului. Vom face apel. Comisia are în hotarâre motivarea faptului ca Teia Sponte a fost scos din aceasta cauza, ca banii erau destinati cumpararii unui teren”, a afirmat Argaseala.

„Reunirea lotului se face pe data de 16 iunie, pe 18 este vizita medicala, pe 25 e primul stagiu de pregatire din Austria. Se vehiculau „campioana morala”, „campioana mai corecta”, daca ar trebui sa ne îndreptam si în acest spirit, atunci echipa care ar trebui sa se califice prima ar trebui sa fie Steaua, pentru ca ea a adunat cele mai multe puncte. Acesti oameni care s-au calificat în Liga Campionilor si unii dintre cei care au ajuns în UEFA acum dau exemple de moralitate, ca Steaua ar trebui retrogradata, ca trebuie „taiat în carne vie”, a încheiat oficialul stelist.


Intră acum și în grupul de