FC Cetatea : Amical de vacanta la Radauti


Intră acum și în grupul de

Desi se afla în plina vacanta dupa promovarea în liga secunda, fotbalistii Cetatii se vor reuni în cursul zilei de joi la Radauti pentru disputarea unui meci amical în compania fostei prim-divizionare Ceahlaul Piatra Neamt.

„Am purtat o discutie cu jucatorii ramasi în Suceava în perioada vacantei, iar multi dintre ei si-au aratat disponibilitatea de a onora invitatia organizatorilor. Consider ca orice meci disputat în compania unei echipe precum Ceahlaul Piatra Neamt este binevenit pentru tinerii nostri jucatori”, a precizat presedintele gruparii de pe Areni, Dumitru Moldovan.

Partida este programata cu începere de la ora 15 si va aduce în jumatatea de teren suceveana o echipa lipsita de aportul mai multor piese de baza, Celpan, Nicolau, Cojenel, Ungureanu sau portarul Viorel Gheorghe lipsind din localitate în aceasta perioada.

În absenta antrenorului principal Marian Pana, „galben-albastrii” vor fi condusi de pe banca tehnica de Nae Grosu, care s-a aratat dispus sa înceapa jocul cu un prim unsprezece în care se vor regasi Mihai Gurita si Mihai Filip, jucatori achizitionati de formatia suceveana în aceasta vara.

Regalul fotbalistic gazduit de stadionul din Radauti va fi deschis joi, când pe gazonul arenei din localitate sunt asteptate Ceahlaul Piatra Neamt si o selectionata a campioanei en-titre a României, CFR Cluj. 


Intră acum și în grupul de