PD-L spune ca, la Suceava, se poate vorbi de o „fratie de sange, pe fata, a unora din PNL cu cei din PSD”


Intră acum și în grupul de

PD-L Suceava a criticat luni, în termeni duri, decizia PNL de a sustine în turul II al alegerilor locale pentru orasele Radauti si Falticeni, candidatii PSD. Vicepresedintele democrat-liberalilor suceveni, Dan Cadariu, a spus într-o conferinta de presa, ca în momentul de fata se poate vorbi, la Suceava, de o „fratie de sânge, pe fata, a unora din PNL cu cei din PSD”. Acesta a explicat ca anuntul secretarului general al PNL Suceava, deputatul Mihai Sandu Capra, ca liberalii vor sustine la Radauti si Falticeni candidatii PSD, este justificat doar de faptul ca „parintele spiritual al deputatului este parlamentarul PSD – Ioan Stan”.  

Dan Cadariu i-a reamintit deputatului liberal ca în 2004 se declara ca fiind „vaccinat anti-PSD” si ca cei din actualul PD-L (pe vremea aceea PD) l-au ajutat sa devina deputat de Suceava.

„Tinând cont ca adevaratii liberali sunt aici, la PD-L, cei ramasi în PNL se orienteaza în mod firesc si clar catre PSD. La Suceava functioneaza pe fata Uniunea PNL+ PSD”, a explicat Dan Cadariu, care i-a avertizat în acelasi timp pe cei din PSD sa fie foarte atenti la „specialistii din PNL”, care au reusit performanta de a lua partidul de la 24 la suta si a-l aduce undeva „la mai putin de 10 la suta”. 


Intră acum și în grupul de