Conducerea CJ – atentionata de PD-L ca smecheriile marunte, „facute la vreme de seara, cu patura in cap”, nu mai sunt de actualitate


Intră acum și în grupul de

Viitorul vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava, PD-L-istul Dan Cadariu a solicitat actualei conduceri a CJ, al carei presedinte este Gavril Mîrza, sa „pregateasca predarea stafetei în mod demn si cu responsabilitate”. Dan Cadariu a spus ca în ultima perioada a aflat de o serie de „mici ciubucareli” ce sunt realizate la nivelul CJ de actuala conducere, referindu-se aici la licitatii pentru atribuirea traseelor intra-judetene de autobuz.

Viitorul vicepresedinte al CJ a mai spus printre altele ca „tentativa de a pacali electoratul cu astfel de smecherii marunte facute la vreme de seara, cu patura în cap”, nu mai este de actualitate si a apreciat ca se astepta la mai multa seriozitate din partea conducerii PSD a Consiliului.

Acesta a apreciat ca toate actiunile pe care le realizeaza în perioada asta cei de la CJ, nu fac decât sa confirme faptul ca „cei din conducerea CJ se manifesta cu disperare”. 


Intră acum și în grupul de