Conducerea CJ – atentionata de PD-L ca smecheriile marunte, “facute la vreme de seara, cu patura in cap”, nu mai sunt de actualitate

Viitorul vicepresedinte al Consiliului Judetean Suceava, PD-L-istul Dan Cadariu a solicitat actualei conduceri a CJ, al carei presedinte este Gavril Mîrza, sa „pregateasca predarea stafetei în mod demn si cu responsabilitate”. Dan Cadariu a spus ca în ultima perioada a aflat de o serie de „mici ciubucareli” ce sunt realizate la nivelul CJ de actuala conducere, referindu-se aici la licitatii pentru atribuirea traseelor intra-judetene de autobuz.

Viitorul vicepresedinte al CJ a mai spus printre altele ca „tentativa de a pacali electoratul cu astfel de smecherii marunte facute la vreme de seara, cu patura în cap”, nu mai este de actualitate si a apreciat ca se astepta la mai multa seriozitate din partea conducerii PSD a Consiliului.

Acesta a apreciat ca toate actiunile pe care le realizeaza în perioada asta cei de la CJ, nu fac decât sa confirme faptul ca „cei din conducerea CJ se manifesta cu disperare”.