Femeie din Dolhasca prinsă de polițiști la aproape cinci luni după ce a furat un laptop dintr-o locuință din municipiul Suceava

Femeie în vârstă de 37 de ani din Dolhasca a fost prinsă de polițiști la aproape cinci luni după ce a furat un laptop dintr-o locuință din municipiul Suceava și l-a abandonat ulterior în curtea unui imobil aparținând unui frate de-al persoanei vătămate.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de joi, în continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind furtul unui laptop comis la 26 februarie a.c. din locuința unei persoane din municipiul Suceava, s-a constatat, în urma examinării în condiții de laborator a urmelor papilare relevate și ridicate cu ocazia cercetării locului faptei, că autorul faptei este o femeie de 37 ani din orașul Dolhasca, care a recunoscut comiterea furtului.

”Aceasta a declarat că, ulterior săvârşiri faptei, a abandonat bunul sustras în curtea unui imobil aparținând unui frate de-al persoanei vătămate.

Totodată, femeia a declarat că s-a împăcat cu persoana vătămată, aspect confirmat de către acesta din urmă, prejudiciul în valoare de 600 lei fiind recuperat”, arată sursa citată.

Poliția Suceava mai precizează că după definitivarea cercetărilor se va dispune procedural.

 

loading...