A lovit o fetita cu caruta si a plecat mai departe


Intră acum și în grupul de

Un carutas a lovit cu atelajul o fetita si a plecat mai departe. Potrivit IPJ Suceava, marti, în jurul orelor 12.00, la Spitalul Judetean Suceava a fost adusa  minora H.F. de 5 ani din comuna Scheia, cu diagnosticul „contuzie cranio cerebrala”, necesitând pentru vindecare 5-7 zile îngrijiri medicale, care a declarat ca a fost accidentata de un atelaj hipo al carui conducator nu a ramas la fata locului.

Politistii au ajuns imediat la conducatorul atelajului, acesta fiind identificat în persoana lui C. Petru, de 57 ani din comuna Scheia, care a declarat ca în timp ce conducea un atelaj hipo pe DC 72 pe raza comunei Scheia, s-a angajat în depasirea unui autocamion stationat, moment în care a acrosat cu roata stânga-spate o minora care se afla pe acostamentul din partea stânga a drumului. Carutasul a declarat ca nu a anuntat Politia, întrucât victima a sustinut ca nu a suferit leziuni.

Conducatorul atelajului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de