Suceveanca accidentata intr-un maxi-taxi


Intră acum și în grupul de

Un maxi-taximetrist s-a ales cu dosar penal dupa ce o femeie s-a accidentat în microbuzul condus de el. Potrivit IPJ Suceava, marti, la orele 07.05, la Spitalul Judetean Suceava s-a prezentat M. Elena, de 52 ani, din municipiul Suceava, cu diagnosticul „contuzie lombara, contuzie coapsa dreapta”, necesitând pentru vindecare circa 20-25 zile îngrijiri medicale, afirmând ca a fost victima unui accident de circulatie.

Politistii au stat de vorba cu femeia si au aflat ca în jurul orelor 06.50, în timp ce se afla într-un microbuz maxi-taxi ca pasagera, stând în picioare, la intersectia strazii Marasesti cu Bulevardul George Enescu, conducatorul autovehiculului a frânat brusc, moment în care a cazut, accidentându-se. Dupa eveniment, conducatorul auto a transportat victima la spital, a lasat-o la sectia U.P.U., dupa care si-a continuat activitatea, fara a sesiza Politia.

Autorul a fost identificat în persoana lui M. Marian de 23 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile „BE,CE,DE” din 2006, care conducea un microbuz marca Mercedes. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru „parasirea locului accidentului fara încuviintarea Politiei”.


Intră acum și în grupul de