35 de tineri din Suceava si Cernauti participa la Olimpiada Unesco– Tineret pentru cultura


Intră acum și în grupul de

Olimpiada Unesco – Tineret pentru cultura are loc în aceasta perioada la Suceava, reunind 35 de tineri supradotati din municipiul Suceava si din Cernauti. Este o actiune organizata de Centrul Regional de Resurse pentru Organizatii Neguvernamentale Suceava (CenRes), în parteneriat cu Centrul de Parteneriat Social din Cernauti, Societatea Stiintifica Cygnus Suceava,  în colaborare cu Centrul Bucovinean de Arta pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Românesti din Cernauti, în cadrul unui proiect cu acelasi nume.

Potrivit managerului de proiect, Adina Ignat, “tinerii vor avea un program complex ce va integra activitati de dezvoltare personala, cursuri si work-shop-uri pe teme de educatie interculturala, istorie, literatura, arta, scriere de proiecte, expozitii de arta populara, vizite tematice la obiective istorice si culturale din judetul Suceava”.

Proiectul “Olimpiada UNESCO – Tineret pentru cultura” vizeaza  “sustinerea implicarii tinerilor supradotati din municipiul Suceava si din orasul Cernauti în promovarea multiculturalitatii la nivelul celor doua comunitati transfrontaliere înfratite”, a mai precizat Adina Ignat. 


Intră acum și în grupul de