Trei autovehicule avariate și un tânăr rănit într-un accident la Cumpărătura


Intră acum și în grupul de

Trei autovehicule au fost avariate și un tânăr în vârstă de 25 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs marți dimineața în localitatea suceveană Cumpărătura.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava,  în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în interiorul localităţii Cumpărătura, o femeie de 39 de ani din comuna Bosanci, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea unui imobil, fără să se asigure, moment în care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 44 de ani din comuna Păltinoasa, angajat în depăşirea sa, din accident rezultând avarierea celor două autovehicule.

”Pentru a evita coliziune cu cele două mașini, un tânăr de 25 de ani din municipiul Suceava, care circula cu autoutilitara în spatele autoturismului bărbatului de 44 de ani, a frânat brusc, a pierdut controlul asupra direcţiei  de mers și s-a răsturnat pe carosabil.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului autoutilitarei, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat sursa citată.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, a mai precizat Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de