Handbal : Gheorghe Tadici si-a reziliat contractul cu echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de miercuri, Gheorghe Tadici si-a reziliat contractul cu echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, declarând ca a pus capat unui ciclu din cariera sa pentru a evita eventualele compromisuri. Mai mult, selectionerul nationalei de handbal feminin a precizat ca a primit în acest moment numeroase cereri de a antrena alte cluburi, dar va lua o decizie dupa ce va analiza foarte bine fiecare oferta în parte.

„Eu si domnul Roibu ne-am strâns mâna si am reziliat un contract pe cale amiabila. Nu sunt un om care face compromisuri si tocmai de aceea am plecat. S-a încheiat un ciclu din viata mea si va începe altul. A fost o perioada foarte frumoasa. Acum am cinci oferte printre care si una de la Zalau, dar nu voi merge aici. Printre oferte sunt si de la echipe masculine si as fi interesat sa antrenez baieti”, a declarat Tadici, imediat dupa „divortul” de Oltchim.  
 
Tehnicianul a tinut sa precizeze ca nu va influenta viitorul fostei sale echipe, în ceea ce priveste transferurile de jucatoare. Si asta în cazul în care Tadici declarase cu nu mult timp în urma ca va lua cu el nu mai putin de sase handbaliste, daca îsi va rezilia contractul cu echipa din Râmnicu Vâlcea. Totusi, antrenorul a vorbit si despre una din nemultumirile conducerii fata de el: „Mi s-a reprosat ca am relatii prea deschise cu presa. Mi se pare cam deplasat, dar asa mi s-a spus”.  
 
Cum era de asteptat, reactiile nu au întârziat sa apara. Cel mai îngrijorat de aceasta despartire a fost chiar presedintele Federatiei Române de Handbal. Cristian Gatu a mentionat ca va analiza absolut toate detaliile acestui eveniment nedorit, fiind de parere ca jucatoarele au fortat oarecum aceasta demisie.  
 
„Eu voi cere în scris câte o informare de la cele doua parti implicate în aceasta despartire si apoi voi analiza situatia. În cazul în care voi afla ca unul din motive este ca jucatoarele care sunt si la nationala nu l-au mai dorit, atunci apare o mare problema”, a declarat Gatu.  
 
Însa problema cea mare nu este legata de viitorul echipei Oltchim, care si-a gasit din câte se pare un înlocuitor, ci chiar de prima reprezentativa a handbalului feminin din România. Tadici este selectionerul nationalei, iar despartirea de Râmnicu Vâlcea ar putea aduce mari schimbari în lotul pe care îl antreneaza. Iar lucrurile se complica si mai tare, daca stam sa ne gândim ca Jocurile Olimpice de la Beijing se apropie cu pasi repezi…


Intră acum și în grupul de