Geoana a ascultat pasurile oamenilor din targul Falticenilor


Intră acum și în grupul de

Pentru a sustine candidatura la functia de primar, în turul II al alegerilor locale, a actualului viceprimar Sabin Ghilea, joi, la Falticeni s-a aflat presedintele PSD, Mircea Geoana. Pe un ton pragmatic si hotarât, Mircea Geoana a spus ca “importante investitii din fonduri europene trebuie asigurate si la Falticeni, pentru ca viata  locuitorilor sa se îmbunatateasca vizibil”.

În alta ordine de idei, presedintele PSD, Mircea Geoana, nu a uitat de celelalte probleme ale urbei si a amintit de necesitatea reluarii lucrarilor de constructie la Spitalul Municipal, dar si de modernizarea Pietei Agroalimentare.

În piata agroalimentara din Falticeni, Mircea Geoana a intrat în mai multe magazine si unitati de alimentatie publica, a ascultat necazurile oamenilor si a facut fotografii cu localnicii.

Dupa ce a vizitat Falticeniul, înainte de plecarea spre Radauti, liderul PSD a declarat: “falticenenii au duminica puterea unui vot important prin care pot ajuta orasul sa renasca. Sunt sigur ca Sabin Ghilea va readuce Falticeniul acolo unde-i este locul si va revigora municipiul din punct de vedere economic, cultural si social”.

De partea cealalta, Sabin Ghilea l-a asigurat pe presedintele Mircea Geoana ca “împreuna cu echipa majoritara din Consiliul Local, cu cei noua consilieri locali ai PSD, vom încerca sa schimbam în bine viata oamenilor”.


Intră acum și în grupul de