Geoana a ascultat pasurile oamenilor din targul Falticenilor

Pentru a sustine candidatura la functia de primar, în turul II al alegerilor locale, a actualului viceprimar Sabin Ghilea, joi, la Falticeni s-a aflat presedintele PSD, Mircea Geoana. Pe un ton pragmatic si hotarât, Mircea Geoana a spus ca “importante investitii din fonduri europene trebuie asigurate si la Falticeni, pentru ca viata  locuitorilor sa se îmbunatateasca vizibil”.

În alta ordine de idei, presedintele PSD, Mircea Geoana, nu a uitat de celelalte probleme ale urbei si a amintit de necesitatea reluarii lucrarilor de constructie la Spitalul Municipal, dar si de modernizarea Pietei Agroalimentare.

În piata agroalimentara din Falticeni, Mircea Geoana a intrat în mai multe magazine si unitati de alimentatie publica, a ascultat necazurile oamenilor si a facut fotografii cu localnicii.

Dupa ce a vizitat Falticeniul, înainte de plecarea spre Radauti, liderul PSD a declarat: “falticenenii au duminica puterea unui vot important prin care pot ajuta orasul sa renasca. Sunt sigur ca Sabin Ghilea va readuce Falticeniul acolo unde-i este locul si va revigora municipiul din punct de vedere economic, cultural si social”.

De partea cealalta, Sabin Ghilea l-a asigurat pe presedintele Mircea Geoana ca “împreuna cu echipa majoritara din Consiliul Local, cu cei noua consilieri locali ai PSD, vom încerca sa schimbam în bine viata oamenilor”.