La ceremonia inmanarii certificatelor de consilier judetean au fost prezenti doar alesii PD-L Suceava


Intră acum și în grupul de

Cei patru consilieri judeteni alesi ai PNL, printre care presedintele organizatiei, senatorul Tiberiu Prodan si mai multi reprezentanti ai PSD Suceava, printre care presedintele organizatiei, Gavril Mîrza, au lipsit, joi, de la ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare a alegerii în functia de consilier judetean, organizata de BEJ Suceava. La aceasta festivitate au participat presedintele ales al CJ Suceava, Gheorghe Flutur si toti cei 18 consilieri judeteni alesi ai PD-L Suceava.

În prezenta prefectului de Suceava, Alexandru Baisanu, presedintele BEJ Suceava, judecator Gabriela Rata, a înmânat celor prezenti certificatele doveditoare ale alegerii, presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, primind doua certificate, unul pentru functia de presedinte al CJ si altul pentru functia de consilier judetean.

Dupa aceasta festivitate, presedintele ales al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ca este o zi importanta pentru judetul Suceava, apreciind ca cele 19 certificate primite de reprezentantii PD-L Suceava sunt „certificate de buna purtare”. Acesta considera ca pentru PD-L, care a obtinut majoritatea relativa în CJ Suceava, este „o sansa uriasa de a guverna acest judet”, dar,  în acelasi timp, si „o raspundere imensa”. „Vom construi o echipa pentru o guvernare de tip european”, a spus Flutur, care a adaugat ca acest prim mandat european al alesilor locali este mandatul descentralizarii si autonomiei locale.  


Intră acum și în grupul de