Incendiu la bucătăria de vară a unei gospodării din Poieni-Solca. Pompierii au salvat din calea flăcărilor casa de locuit, un depozit de furaje și 20 de stupi de albine


Intră acum și în grupul de

Bucătăria de vară a unei gospodării din localitatea suceveană Poieni-Solca a luat foc joi seară de la un conductor electric neizolat corespunzător.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava – arhivă

La fața locului au intervenit cu două autospeciale pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Solca.

”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la o bucătărie de vară şi exista pericolul de propagare la întreaga gospodărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

El a arătat că în incendiu au ars bucătăria de vară şi bunurile din interior, pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp, şi s-au degradat doi stupi de albine.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător”, a spus Găleată, precizând că incendiul a fost lichidat în mai puțin de o oră de la izbucnire și că din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului, un depozit de furaje şi 20 de stupi de albine. (Irina Lițu)

 


Intră acum și în grupul de