Ambulanta, lovita de un sofer prea grabit


Intră acum și în grupul de

O ambulanta care transporta la Spitalul Judetean Suceava un pacient în regim de urgenta a fost implicata într-un accident de circulatie, petrecut vineri la prânz în fata Primariei Suceava. Soferul unui autoturism marca Hunday, în vârsta de 33 de ani a lovit frontal o autospeciala a Serviciului de Ambulanta Suceava. În urma impactului asistenta care îngrijea pacientul aflat în masina sanitara a suferit un traumatism toracic, necesitând îngrijiri medicale.

În scurt timp, la fata locului s-au deplasat politistii de la Circulatie, anuntati de martorii accidentului prin serviciul 112. În urma primelor cercetari efectuate, politistii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului se face soferul autoturismului Hunday, care nu a acordat prioritate Ambulantei.  

Ziua de vineri s-a dovedit de-a dreptul ghinionista pentru lucratorii Serviciului de Ambulanta Suceava. Dupa ancheta efectuata de politisti, masina sanitara a fost tractata de la locul accidentului de o alta Ambulanta, un autoturism ARO vechi. Din nefericire soferul “piesei de muzeu” a ramas fara combustibil chiar în fata Primariei, încurcând întreg traficul rutier pret de câteva zeci de minute. Acesta a fost nevoit sa alimenteze masina cu benzina dintr-un PET spre amuzamentul dar si nemultumirea colegilor de trafic. 


Intră acum și în grupul de