Prefectul Baisanu cere primarilor sa faca proiecte pentru a muta tinerii din judet de pe “maidan” in baze sportive europene


Intră acum și în grupul de

Un numar de 20 de localitati sucevene vor primi finantare nerambursabila de la Guvern pentru constructia de stadioane si /sau baze sportive multifunctionale, a anuntat prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu. „Îi felicit pe alesii locali care au dat curs apelului facut de Institutia Prefectului de a se înscrie on –line, în perioada 22 – 30 mai 2008, în vederea accesarii acestor fonduri si, în acelasi timp, le adresez rugamintea de a continua procedurile legale pentru ca aceste proiecte sa fie implementate cu succes” a precizat prefectul Baisanu. Acesta a mentionat ca prin finalizarea acestor investitii localitatile Putna, Boroaia, Dorna Candrenilor, Milisauti, Dorna Arini, Botosana, Poiana Stampei, Fântânele, Siminicea, Ulma, Dolhasca, Gura Humorului, Vatra Dornei, Ciprian Porumbescu, Scheia, Iaslovat, Voitinel, Burla, Galanesti si Panaci vor avea în cel mai scurt timp baze sportive moderne.

Prefectul de Suceava a facut în continuare, un nou apel catre primarii care nu au reusit sa se înscrie în acest program guvernamental în sesiunea din luna mai, sa ia în consideratie faptul ca si în luna august, mai exista o sesiune de înscriere, începând cu data de 26.

„Toata lumea trebuie sa înteleaga faptul ca nici un ales local nu are voie sa rapeasca sansa comunitatii din care face parte de a beneficia de serviciile unei sali sportive multifunctionale, care are în acelasi timp valoare educativa si sociala. Practic prin acest program, mutam tinerii din judet de pe “maidan” în baze sportive europene” a afirmat Alexandru Baisanu.. 


Intră acum și în grupul de