Debut linistit al turului II al alegerilor locale

Cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor pentru primar, organizat în localitatile sucevene, a început fara sa fie semnalate incidente.
În judetul Suceava, se organizeaza alegeri în 52 de localitati, printre care municipiile Falticeni, Radauti si Vatra Dornei si orasele Brosteni si Solca, la cele  222 de sectii de votare organizate fiind asteptati 220.000 de alegatori.
În judet au fost adoptate masuri sporite în ziua alegerilor în municipiul Radauti si comunele Slatina si Patrauti, pentru evitarea unor incidente.
La cele 222 de sectii de votare va fi asiguratã ordinea cu 282 de politisti, 77 de jandarmi, 46 de politisti de frontiera, 18 cadre ale ISU Suceava, alte 12 de la Centrul de pregatire Jandarmi Falticeni si 22 de politisti comunitari, alte forte asigurând paza birourilor electorale de circumscriptie.
Totodata, sunt constituite 19 echipe de politisti si 15 de jandarmi pentru solutionarea urgenta a unor sesizari.
Accesul presedintilor birourilor electorale de circumscriptie la BEJ Suceava, se va face duminica seara pe baza numarului de ordine primit la sosire, iar pentru evitarea aglomerarii s-a organizat, la un restaurant din apropiere, o sala de asteptare.