Un trasnet a lovit un adapost de animale din Dumbraveni


Intră acum și în grupul de

Descarcarile electrice înregistrate în ultima perioada au creat pagube în rândul bunurilor populatiei. Dupa ce la Vicovu de Sus un trasnet a lovit un depozit de furaje, provocând un incendiu, vineri, la ora 21:55, un altul a cazut peste un adapost de animale în comuna Dumbraveni. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Suceava împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Dumbraveni au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la adapostul de animale ce apartine lui Radu I., din localitatea Dumbraveni.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea adapostul de animale existând pericolul de propagare la o anexa si casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 00.10, focul distrugând adapostul de animale pe o suprafata de cca 80 mp, cca 1 mc cherestea, cca 3 t plante furajere (fân, lucerna). Pagubele au fost estimate de proprietar la 20.000 lei.

Cercetarile la fata locului au aratat ca incendiul a izbucnit din cauza fenomenelor meteorologice periculoase, respectiv un trasnet.

Pompierii au reusit sa salveze anexa si casa de locuit, în valoare de cca 250.000 lei. 


Intră acum și în grupul de