La Falticeni, PSD a depus doua sesizari la adresa PD-L


Intră acum și în grupul de

Organizatia judeteana a PSD a sesizat Biroul Electoral Municipal Falticeni ca PD-L continua campania electorala si în ziua alegerilor. Social-democratii din Falticeni au reclamat faptul ca mai multi reprezentanti ai partidului îndemnau electoratul sa voteze candidatul PD-L. La Birou Electoral Municipal Falticeni a fost depusa o alta sesizare legata de consilierii locali alesi ai PD-L care discuta cu alegatorii în preajma sectiilor de votare.

Presedintele BEM Falticeni, Maria Pascariu, a declarat ca au fost depuse doua sesizari privind modul în care se desfasoara alegerile. Aceasta a mai spus ca PSD a depus o sesizare prin care reclama ca membri ai PD-L continua campania electorala si îndeamna alegatorii sa voteze candidatul democrat-liberalilor. Maria Pascariu a explicat ca în acest caz trebuie sesizat presedintele sectiei de votare respective.

În municipiul Falticeni, unde se desfasoara al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarului, erau înscrisi pe listele complementare si 11 cetateni ai Uniunii Europene din Grecia, Italia si Germania, rezidenti în municipiu.

De remarcat este ca în municipiul Falticeni, mai multi dintre alegatori au venit la vot direct de la Biserica, dupa slujba de Rusalii, având în mâna crengi de tei.


Intră acum și în grupul de