Fotbal, Euro 2008 : Suceveanul Dorin Goian va lipsi la meciul cu “Portocala Mecanica”


Intră acum și în grupul de

La meciul decisiv de marti seara, care se va disputa cu începere de la ora 21.45, din primul “11” al României va absenta fundasul sucevean Dorin Goian.

Dupa ce a fost avertizat cu un cartonas galben în primul joc, cel cu Italia, vineri seara “Goe” a primit din nou un avertisment. De aceasta data, omul care a marcat golul victoriei contra Olandei în preliminarii, a aruncat mingea în sus dupa o decizie a norvegianului Obrebo, care dictase un fault. „As da timpul înapoi doar ca sa nu fi luat galbenul ala. Îmi vine sa plâng de tristete, dar nu am ce face, pentru ca Tony a fost mult mai greu de marcat decât Ribery. Tot ce pot sa spun este ca îmi pare rau ca nu i-am batut pe italieni, pentru ca i-am avut în mâna”, a declarat fundasul sucevean pentru gsp.ro.

Locul de titular în defensiva României va fi luat, cel mai probabil, de un alt stelist, Sorin Ghionea.  

Sucevenii au sarbatorit în strada egalul cu Italia

Chiar daca nu au câstigat partida cu campioana mondiala en-titre, fotbalistii echipei nationale au fost ovationati de suporteri în centrul Sucevei.

Imediat dupa ultimul fluier al arbitrului norvegian Ovrebo, cu mic cu mare, tineri sau mai în vârsta, sucevenii au luat cu asalt esplanada Casei de Cultura. Odata cu fanii, la fata locului au ajuns si câtiva jandarmi, care au asigurat ordinea.

Suporterii s-au bucurat pentru remiza “tricolorilor” scandând “România! România!” sau “Suntem în sfertuuuri! Sunteeem în sferturi”. Microbistii s-au aratat foarte optimisti în privinta ultimului meci al României în “Grupa Mortii”, cel cu Olanda, de marti seara si au promis ca atunci vor veni în numar si mai mare pentru a sarbatori calificarea în faza urmatoare a Campionatului European.


Intră acum și în grupul de