Sapte raniti intr-un accident la iesirea din Radauti spre Dornesti


Intră acum și în grupul de

În urma unui accident produs duminica dupa amiaza, pe drumul national DN 17 A, la iesirea din Radauti spre Dornesti, 7 persoane au fost ranite, dupa ce doua autoturisme, un Opel Astra si o Dacia 1310, în care se aflau câte sase persoane, s-au ciocnit. Potrivit IPJ Suceava, autoturismul Opel Astra, condus de Sorin Z., circula dinspre Radauti spre Dornesti, iar la intersectia cu DJ 178 B, pe DN 17A a intrat si autoturismul Dacia 1310, condus de Samuel B., care a intrat în trafic fara sa se asigure, fiind lovit în lateral stânga de Opelul Astra.

Din cercetarile preliminare ale politistilor s-a stabilit ca în ambele autoturisme se aflau câte sase persoane, iar soferul autoturismului Opel nu avea permis de conducere.

În urma accidentului, Samuel B. a suferit o fractura de femur, iar un pasager din masina pe care acesta o conducea a avut ruptura de splina. Ambii raniti au fost transportati la Spitalul de Urgenta „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Ceilalti cinci pasageri raniti au fost examinati medical la Spitalul Municipal Radauti, trei dintre ei fiind internati pentru acordarea de îngrijiri medicale.


Intră acum și în grupul de