Bătrână din Fălticeni, accidentată de o mașină în timp ce traversa prin loc nepermis

O bătrână în vârstă de 79 de ani din municipiul Fălticeni a fost transportată cu ambulanța la spital după ce a fost accidentată de o mașină în timp ce traversa prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi dimineață, în jurul orei  09:00, un bărbat de 77 de ani, din comuna Boroaia, în timp ce conducea autoturismul pe strada Armatei din municipiul Fălticeni, din direcția  străzii Republicii spre strada Tudor Vladimirescu, a surprins și accidentat pe o femeie de 79 de ani, din municipiul Fălticeni, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care  a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, însă i-au fost prelevate probe de sânge”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a mai informat că în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

loading...