Un copil de 10 ani din Bacău, care a traversat neregulamentar, a fost lovit de o mașină la Marginea


Intră acum și în grupul de

Un copil în vârstă de 10 ani din județul Bacău a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce a fost lovit de un autoturism în comuna Marginea, în timp ce traversa neregulamentar.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi seara, în jurul orei 18.57, un tânăr  de 28 de ani, din comuna Horodnic de Sus, conducea autoturismul pe DN 2E, pe raza comunei Marginea, dinspre centrul comunei Marginea către comuna Horodnic de Sus.

”Ajungând în dreptul unui imobil,  şoferul a fost surprins de traversarea neregulamentară din partea stângă a  unui minor de 10 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, județul Bacău, pe care l-a acroșat cu partea din față a autoturismului.

Minorul a suferit leziuni ușoare și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a arătat sursa citată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”, a mai informat Polțiția Suceava.

 


Intră acum și în grupul de