Pasager decedat intr-un accident provocat de un sofer beat


Intră acum și în grupul de

Un tânar aflat într-o masina pe scaunul din dreapta-fata a decedat dupa ce soferul, beat fiind, a provocat un accident. Potrivit IPJ Suceava, luni, la ora 03.25,  pe D.J. 178 C în interiorul comunei Fratautii Vechi, M. GHEORGHE, în vârsta de 23 ani din comuna Fratautii Noi, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2003, în timp ce conducea sub influenta bauturilor alcoolice ( 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat) autoturismul marca ,,Dacia 1310”, datorita vitezei excesive, într-o curba la dreapta a pierdut controlul directiei, a parasit carosabilul si s-a rasturnat în sant.

Viteza si impactul au fost atât de puternice încât H. MIHAI, în vârsta de 27 ani din comuna Fratautii Noi, pasager pe locul din dreapta-fata a decedat. Conducatorul auto si victima nu purtau centura de siguranta, primul a fost testat cu aparatul etilotest, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot din cauza vitezei, un alt autoturism s-a rasturnat, de data acesta pe D.J. 174 în interiorul comunei Dorna Arini. N. ROGER, în vârsta de 26 ani, din municipiul Vatra Dornei, posesor al permisului de conducere categoria „B” din anul 2008, în timp ce conducea autoturismul marca „VW Polo”, din cauza vitezei excesive si pe fondul consumului de alcool (0,70 mg/l), într-o curba la stânga a pierdut controlul directiei, a parasit carosabilul si s-a rasturnat pe un teren acoperit cu vegetatie forestiera tânara.

Atât conducatorul auto, cât si pasagerul S. CRISTI, de 26 ani din aceeasi localitate, au fost accidentati, ambii nepurtând centura de siguranta. 


Intră acum și în grupul de