PD-L Suceava se pregateste de „desteleniri” pentru „a cultiva democratia”


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele PD-L Suceava, deputatul Dumitru Pardau, a declarat luni, într-o conferinta de presa, ca PD-L a câstigat alegerile în judetul Suceava având cel mai mare numar de primari – 49, precum si presedintia Consiliului Judetean, astfel ca „hegemonia PSD a luat sfârsit”. Acesta a afirmat ca rezultatul obtinut de PD-L la alegerile locale în judetul Suceava dovedeste ca acest partid a reusit sa stopeze „dominatia PSD” care controla judetul Suceava. „N-a fost usor, a trebuit sa destelenim. De acum vom cultiva democratia si vom institui un management performant la nivelul administratiei judetene. Meritul pentru aceasta victorie este atât al echipei PD-L, cât si al locuitorilor judetului Suceava”, a afirmat deputatul Dumitru Pardau.

Liderul PD-L Suceava a mai declarat ca doreste ca partidele care au pierdut aceste alegeri sa constituie „o opozitie constructiva”, care sa nu foloseasca „practicile murdare din campania electorala”.

Pardau a anuntat ca PD-L Suceava intra acum „în linie dreapta” pentru alegerile parlamentare si ca dupa decuparea colegiilor electorale va începe pregatirea pentru acestea, la care va participa „cu oamenii cei mai valorosi”, fara a nominaliza însa vreunul din posibilii candidati.


Intră acum și în grupul de