Primarul independent al comunei Comanesti, ales in turul doi de scrutin, a anuntat ca adera la PD-L


Intră acum și în grupul de

Independentul Grigoras Pastrav, care a câstigat în turul doi de scrutin functia de primar al comunei sucevene Comanesti, a declarat luni, înainte ca BEJ Suceava sa anunte validarea rezultatelor, ca se va înscrie în PD-L. Grigoras Pastrav a participat luni, la conferinta de presa a PD-L Suceava, unde a anuntat ca imediat dupa validarea în functie, va adera la PD-L. Acesta a spus ca „are coloana vertebrala politica” si ca se înscrie în PD-L întrucât , în cel de-al doilea tur de scrutin, a beneficiat de sprijinul PD-L si al lui Gheorghe Flutur, presedinte ales al CJ Suceava.

PD-L a avut propriul candidat pentru Primaria Comanesti, însa acesta a parasit competitia dupa primul tur de scrutin.

Grigoras Pastrav a aratat ca va avea în continuare nevoie de sprijinul PD-L pentru a-si pune în practica proiectele în comuna.

Acesta a câstigat alegerile în comuna Comanesti în cel de-al doilea tur de scrutin, unde l-a avut contracandidat pe primarul în functie, Filip Constantinescu din partea PSD.
­
Candidatii PD-L în judetul Suceava au câstigat la alegerile locale functia de primar în 49 de localitati din cele 114 ale judetului. 


Intră acum și în grupul de