Validarea consiliilor locale nou alese incepe de la mijlocul acestei saptamani


Intră acum și în grupul de

Sedintele de constituire a celor 114 Consilii locale din judetul Suceava, rezultate în urma alegerilor locale din data de 1 iunie, vor fi organizate începând de miercuri, când vor fi validati în functie si noii primari alesi. Prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a informat ca a stabilit un calendar al organizarii sedintelor si totodata, a emis un ordin privind ordinea de zi a acestora, urmând ca dupa validare, consilierii locali sa aleaga viceprimarul si sa stabileasca si componenta comisiilor de specialitate.

Prefectul Baisanu a precizat ca în cadrul primei sedinte de constituire a consiliilor locale se prezinta hotarârea judecatoreasca de validare a mandatului de primar si depunerea juramântului de primar.

Acesta a precizat ca în zilele de miercuri, joi si vineri va participa la sedintele de validare din municipiile Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Falticeni, Radauti si din orasele Gura Humorului si Siret , dar si în câteva comune, printre care Sucevita, Baia, Vadu Moldovei.

Cât priveste validarea noului presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, si constituirea Consiliului Judetean Suceava, acestea se vor desfasura, cel mai probabil, în ultima saptamâna a acestei luni.  
 


Intră acum și în grupul de