Rezultatul alegerilor, considerat un pas inainte de catre PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Presedintele PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, a declarat luni, ca PNL a câstigat în judetul Suceava 12 primari, cu doi mai mult fata de alegerile din 2004, ceea ce dovedeste ca oricât s-a încercat destramarea organizatiei, aceasta a gasit resursele umane care sa învinga în alegeri. „Rezultatul din acest an îl consideram un pas în fata, deoarece, în 2004, PNL Suceava a câstigat doar zece primari. Asta înseamna ca oricât de mult s-ar chinui unul sau altul sa destrame PNL, întotdeauna vom gasi resurse umane de valoare care sa se impuna în competitiile electorale”, a afirmat Tiberiu Prodan. Acesta a subliniat ca faptul ca o parte dintre primarii liberali au fost realesi în functie si îsi vor continua înca patru ani proiectele de administratie, dovedeste ca acestia s-au preocupat de interesele comunitatii si nu trebuie sa fuga sa se ascunda „sub poalele unui alt partid” doar pentru ca sondajele îl arata câstigator. Tiberiu Prodan a facut referire la fostii primari PNL din Suceava, Falticeni sau Salcea, care au candidat în aceste alegeri din partea PD-L.

Presedintele PNL Suceava a mai spus ca alegerea lui Ioan Moraru la Vatra Dornei în functia de primar confirma ca PNL este perceput ca fiind singurul partid capabil sa ofere proiecte viabile de dezvoltare durabila pentru sucevenii din zona de munte.  „PNL a câstigat jumatate din orasele mari din judetul Suceava”, a subliniat Tiberiu Prodan, care a adaugat ca membri PNL din comune importante precum Dumbraveni, Crucea sau Horodniceni au câstigat alegerile.

Senatorul Tiberiu Prodan a precizat ca la constituirea consiliilor locale, liberalii au cele mai bune solutii pentru viceprimari, în fiecare comuna, oras sau municipiu. 


Intră acum și în grupul de