Un bărbat din Șcheia cu permisul anulat de 11 ani, depistat cu o alcoolemie record după ce a provocat un accident în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din satul Sfântu Ilie, comuna Șcheia, care s-a urcat la volan cu o alcoolemie record și cu permisul de conducere anulat de 11 ani, a provocat un accident în centrul municipiului Suceava.

FOTO: satmareanul.net

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică în jurul orei 22.10, în timp ce conducea autoturismul din direcţia strada Calea Unirii spre strada Nicolae Bălcescu, din cauză că nu a păstrat distanţa legală în mers, acesta a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 29 ani din Suceava.

”Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul  femeii şi 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului de 34 de ani.

Întrucât conducătorul auto de 34 de ani nu a putut prezenta permisul de conducere auto, s-a procedat la verificarea sa în baza de date a poliţiei ocazie cu care s-a stabilit că acesta figurează cu permisul de conducere „ANULAT” din anul 2006”, a arătat sursa citată.

Poliția Suceava a mai informat că în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere„ şi ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de