Acasă Actualitate Alcool şi ţigarete de contrabandă depistate într-un autoturism al unui dornean ce...

Alcool şi ţigarete de contrabandă depistate într-un autoturism al unui dornean ce a fost oprit în trafic pe DN 17 A la Dornești


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au continuat şi intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă, iar duminică au depistat un asemenea transport în Dornești.

Astfel, duminică la prânz, o patrulă de siguranță publică din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Marginea, care verifica traficul rutier pe DN17 A în localitatea Dornești, a oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN17A pe raza comunei Dornești, din direcția Dornești spre Rădăuți, autoturism condus de un bărbat de 50 ani din municipiul Vatra Dornei.



În urma controlului efectuat asupra autoturismului s-a constatat că şoferul împreună cu pasagerul de 61 ani din Vatra Dornei, transportau 1600 bucăţi ţigarete de proveniență extracomunitară, pe podeaua din spatele șoferului și 26 de sticle la 0.5 litri de băuturi alcoolice (vodcă) și o sticlă de vodcă la 1 litru, însumând un total de 14 litri băuturi alcoolice.

În această cauză se efectuează cercetări pentru „contrabandă în forma calificată”.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare, poliţiştii acţionând atât în vederea identificării celor cu preocupări infracţionale pe linia introducerii în ţară a ţigărilor de contrabandă cât şi a celor care transportă, depozitează sau comercializează astfel de produse, anunță Poliția Suceava.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version