Pasager ranit grav intr-un accident pe Calea Unirii


Intră acum și în grupul de

Un barbat, pasager într-o masina, a ajuns în stare grava la spital în urma unei ciocniri dintre doua autoturisme. Potrivit IPJ Suceava, luni, la orele 18.40, C. PETRU, de 47 ani din comuna Scheia, în timp ce conducea autoturismul marca Dacia 1310 pe breteaua de acces a pasajului superior de pe Calea Unirii ce face legatura cu str. Nicolae Iorga din municipiul Suceava, datorita vitezei si pe fondul consumului de alcool, a patruns pe contrasens si a intrat în coliziune frontala cu autoutilitara marca VW, condusa regulamentar din sens opus de P. MIHAI, de 21 ani din municipiul Suceava.

În urma accidentului, N. IULIAN, de 42 ani din municipiul Suceava, aflat în autoturismul Dacia, a fost ranit grav, ramânând internat în Spitalul Judetean Suceava.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru C. PETRU si negativ pentru P. MIHAI, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Atât conducatorii auto, cât si victima, nu purtau centurile de siguranta.


Intră acum și în grupul de