PSD Suceava „revendica” unul din cele doua posturi de viceprimar


Intră acum și în grupul de

Organizatia Municipala Suceava a PSD va propune pentru sedinta de miercuri, de constituire a noului Consiliu Local Suceava, ca Doinita Cocris sa devina viceprimar. Presedintele organizatiei PSD, Virginel Iordache, a explicat ca Doinita Cocris este presedintele Colegiului Judetean al Farmacistilor si ca are o experienta destul de mare ce ar putea ajuta viitorul executiv local sucevean. El a mai spus ca social-democratii s-au gândit si din ce comisii sa faca parte viitorii reprezentanti ai partidului în Consiliul Local.

În opinia lor, Doinita Cocris ar trebui sa fie cooptata în Comisia de Sanatate, Ovidiu Dontu (candidatul PSD al functia de primar al orasului) în cea Economica, Niculai Bosancu în cea de Servicii, iar Eugen Girigan în cea de Urbanism.

Virginel Iordache si-a exprimat dorinta de a face parte din Comisia pentru Învatamânt si ar dori sa devina chiar presedintele acesteia. Prima sedinta a Consiliului Local Suceava în noua formula, rezultata dupa scrutinul electoral din 1 iunie, se va tine miercuri, cu începere de la ora 9 si va fi supervizata de prefectul judetului Alexandru Stefan Baisanu.


Intră acum și în grupul de