Acasă Actualitate Gospodărie din Mitocu Dragomirnei incendiată intenționat în noaptea de miercuri spre joi

Gospodărie din Mitocu Dragomirnei incendiată intenționat în noaptea de miercuri spre joi


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din comuna Mitocu Dragomirnei a fost incendiată, internționat, în noaptea de miercuri spre joi, iar pompierii militari suceveni au intervenit mai mult de o oră pentru stingerea focului.

FOTO: ISU Suceava – arhivă

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, Alin Găleată, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Mitocu Dragomirnei.

”La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la anexele gospodăreşti, construite din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la o gospodărie învecinată”, a declarat Găleată.



El a arătat că incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră, iar în flăcări au ars şura şi acoperişul adăpostului de animale pe o suprafaţă de 100 mp, acoperişul unei bucătării de vară pe 10 mp, circa o tonă de fân şi 500 kg de paie. S-au degradat pereţii bucătăriei de vară. În incendiu a pierit un cal.

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, menționând că din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat casa de locuit şi depozitul de furaje al gospodăriei învecinate. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version