Harșovschi: Acțiunea de scoatere a gardului viu a fost stopată temporar în urma unor reclamații la Garda Națională de Mediu

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a declarat că acțiunea de scoatere a gardului viu a fost stopată temporar în urma unor reclamații la Garda Națională de Mediu și a dat asigurări că, în ciuda criticilor, această acțiune va continua în tot orașul.

Harșovschi a spus în conferința de presă de miercuri că după ce s-a început scoaterea gardului viu de pe marginea trotuarelor aferente bulevardului principal au fost depuse reclamații până la Garda Națională de Mediu.

”Suntem stopați deocamdată”, a spus viceprimarul.

El a arătat că au fost discuții și cu cei de la Domeniul Publici și s-a luat decizia opririi temporare a scoaterii gardului viu până la soluționarea reclamațiilor.

Harșovschi a subliniat că municipalitatea este decisă să continue această acțiune.

„Vom elimina gardul viu chiar dacă avem critici”, a spus viceprimarul.

Liderul organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a declarat, marți, într-o conferință de presă că a salutat ideea actualei conduceri a municipalității de scoatere a gardului viu din zona centrală a orașului, dar că nu-și explică de ce acțiunea nu a continuat și s-a oprit peste drum de Primărie.

„Din cei trei muschetari,  Lungu, Harșovschi, Andronache, domnul Andronache este singurul care a recunoscut public faptul că am avut dreptate cu blocarea Caietului de Sarcini pentru Salubritate pentru că acest caiet de sarcini era dezastruos. Şi noi l-am felicitat pe domnul Andronache pentru ideea de a scoate gardul viu bătrân, vechi de peste 30 de ani”, a spus Cușnir.

 

El a arătat că aceasta a fost o idee bună, chiar dacă aplicată mult prea târziu.

 

„Le-au trebuit 14 ani pentru a avea o idee bună. Strada principală arată mult mai bine. Lungu a promis că va continua scoaterea gardului viu în tot oraşul. Întrebarea noastră este: De ce v-aţi oprit în Areni, chiar peste drum de Primărie domnule Ion Lungu?”, a întrebat Cușnir.(N.B.)

 

loading...