Furnizarea apei calde în sistemul centralizat se reia, de sâmbătă, în Suceava. Themonet și Bioenergy anunță că încheie revizia anuală cu două zile înainte de termen

S.C Thermonet S.R.L. Suceava și Bioenergy Suceava S.A., operatorul serviciilor de transport, distribuție și furnizare a energiei termice, respectiv producătorul de energie termică, au anunțat, joi, printr-un comunicat de presă comun reluarea furnizării apei calde de consum începând de sâmbătă 05.08.2017.

„În urma eforturilor susţinute de personalul specializat al celor două societăţi, am reușit finalizarea lucrărilor de revizie și reparaţii anuale programate cu două zile înainte de termen”, se arată în comunicat.

Firma Thermonet roagă proprietarii apartamentelor din blocurile branșate la sistemul centralizat, care în această perioadă au efectuat intervenţii la instalaţiile de apă caldă, să acorde o atenţie deosebită în verificarea acestora pentru prevenirea eventualelor inundaţii și a daunelor materiale ce se pot produce, precizând că firma se exonerează de aceste eventuale incidente.

„În scopul remedierii operative a eventualelor situaţii ce pot apărea urmare a fumizării apei calde de consum, Dispeceratul Termoficare va stă la dispoziţie non-stop apelând la numărul de telefon 0230 520 924”, se mai arată în comunicat.

loading...