Politistii au reusit sa puna mana pe un „pungas” din Dorohoi, care a pagubit mai multe familii


Intră acum și în grupul de

Un pungas din Dorohoi care a pagubit mai multe familii din zona Radauti, ce au dat dovada de naivitate, a intrat pe mâna politistilor. Potrivit IPJ Suceava, o prima reclamatie a aparut luna trecuta. Astfel, pe 21 mai, la domiciliul Veronicai C. din comuna Dornesti s-a prezentat un individ care i-a comunicat ca este administratorul unei societati comerciale aflate în faliment si ca detine într-un Peco din municipiul Radauti circa 200 litri de motorina pe care doreste sa-i vânda cu suma de 500 lei. Femeia i-a dat acestuia suma de 500 lei, urmând ca sotul victimei sa mearga împreuna cu autorul la Peco pentru a ridica motorina. Ajunsi la fata locului, persoana în cauza i-a solicitat lui C. Vasile sa coboare din masina pentru a discuta cu o alta persoana, dupa care a plecat fara a mai reveni.

Acelasi individ, pe data de 6 iunie s-a deplasat la domiciliul Lilianei T. din municipiul Radauti, unde i-a oferit spre vânzare 100 saci cu ciment la pretul de 15 lei sacul. Aceasta i-a înmânat autorului suma de 1.500 lei, urmând ca în decurs de 15 minute, acesta sa revina cu cimentul, dar nici dupa doua ore, acesta nu a mai venit.

În urma investigatiilor desfasurate de politisti, marti, a fost identificat autorul infractiunilor de înselaciune, în persoana lui A. Gabriel, de 33 ani din municipiul Dorohoi. Acesta este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de