Au furat bicicleta unui copil din Radauti, aflat la o consultatie medicala


Intră acum și în grupul de

Doua femei din Radauti au furat bicicleta unui copil aflat la o consultatie medicala. Potrivit IJJ Suceava, marti, în jurul orelor 15.30, membrii unei patrule de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Suceava, care îsi executau serviciul de ordine si siguranta publica pe raza municipiului Radauti, au fost sesizati verbal de catre personalul Unitatii Medicale nr. 1 din localitate despre faptul ca doua femei au sustras bicicleta unui copil care se afla în incinta unitatii medicale pentru consultatie. Astfel, în baza semnalmentelor furnizate, la o distanta de câteva sute de metri pe o strada laturalnica, membrii patrulei de jandarmi au identificat cele doua femei si bicicleta.

„În urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca L. Oltea de 27 ani si S. Marinela de 45 ani, amândoua cu domiciliul în municipiul Radauti si fara ocupatie, au observat bicicleta nesupravegheata în timp ce se plimbau fara niciun scop pe strazile din localitate si, profitând de neatentia persoanelor care asteptau la usa cabinetului medical pentru a intra la consultatie, au sustras-o cu intentia de a o vinde în timp scurt cu un pret mic”, precizeaza purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava, capitanul Bogdan Cornaci.

Femeilor le-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, urmând ca dosarul cauzei sa fie înaintat la Parchetul de pe lânga Judecatoria Radauti, în vederea definitivarii cercetarilor.   


Intră acum și în grupul de