Accidentati de o masina… fara sofer


Intră acum și în grupul de

Doua femei si un copilas de 3 ani, aflati pe acostament, au fost accidentati de o masina stationata a carei frâna de mâna nu a fost trasa. Potrivit IPJ Suceava, marti, ora 10.50,  pe DN 2H în orasul Milisauti, P. Viorel de 45 ani, localnic, a oprit autoturismul marca Mercedes pe partea dreapta a sensului de drum. Datorita neasigurarii autovehiculului în timpul stationarii, acesta s-a deplasat fara nicio persoana la volan, iar dupa câtiva metri a patruns pe acostamentul din partea dreapta a sensului de mers, unde a surprins si accidentat un grup de trei pietoni care se deplasau regulamentar.

Astfel, a fost accidentat minorului H. I., de 3 ani, necesitând pentru vindecare circa 7-10 zile de îngrijiri medicale,  P. Filomela de 67 ani, necesitând 5-7 zile de îngrijiri medicale si Hortensia P. , de 46 ani, necesitând 5-7 zile de îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de