Accident mortal la Izvoarele Sucevei: Un tânăr fără permis care conducea o motocicletă neînmatriculată, lovit mortal de autoturismul condus de un consătean băut


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din Izvoarele Sucevei care conducea o motocicletă, vineri seara, pe un drum județean din localitate a fost accidentat mortal de un autoturism condus de un consătean.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni

Potrivit Poliției Județene Suceava vineri seara la ora 20.20, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 176A, în interiorul localității Brodina de Sus din comuna Izvoarele Sucevei, un localnic de 28 de ani, a surprins şi accidentat mortal un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate, care circula din sens opus, conducând o motocicletă neînmatriculată.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul de 24 de ani nu avea permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Șoferul de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.


Intră acum și în grupul de