Aproape 180 de șoferi, sancționați de polițiștii suceveni în weekend, pentru exces de viteză. O șoferiță a fost depistată în Slobozia când circula cu 116 km/h


Intră acum și în grupul de

Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat în perioada 4-6 august a.c., acțiuni pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi depistarea conducătorilor auto care încalcă legislaţia rutieră în vigoare.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate 13 infracţiuni, din care nouă alcoolemii, două conducere fără permis și două alte cauze.

”Au fost aplicate 434 sancțiuni contravenționale în valoare de 154.560 lei, din care 179 pentru încălcarea regimului legal de viteză;

De asemenea, au fost reţinute 48 permise de conducere, din care 10 pentru viteză, 12 pentru alcool și 26 alte cauze şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare, fiind  testaţi cu aparatul etilotest  490 conducători auto”, arată sursa citată.

Poliția Suceava notează că un bărbat de 33 de ani din orașul Vicovu de Sus a condus autoturismul pe DN 2, fiind înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 102 km/h în localitate și având defecţiuni la sistemul de iluminare al vehiculului.

O femeie de 34 de ani din municipiul Rădăuţi a condus autoturismul pe DN 2H, Slobozia fiind înregistrată de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 116 km/h în localitate.

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe DN 17, în afara localității Gura Humorului și fiind testat de polițiști cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un bărbat de 32 de ani din comuna Vadu Moldovei a condus mopedul înregistrat pe DC 9, din localitatea de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de