Acasă Actualitate Control al CAS la Spitalul Judetean

Control al CAS la Spitalul Judetean


Intră acum și în grupul de

Casa de Asigurari de Sanatate Suceava efectueaza zilele acestea un control privind activitatea Spitalului Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Anual, unitatile care au contracte cu CAS sunt verificate de aceasta institutie. Anda Salagean, purtatorul de cuvânt al CAS Suceava, a explicat ca, în conformitate cu normele în vigoare, la sfârsitul anului 2006, o comisie de evaluare formata din reprezentanti ai ASP si CAS a efectuat evaluarea provizorie a Spitalului Judetean si a emis o decizie provizorie de evaluare, valabila pâna la definitivarea procesului de evaluare. Aceasta a aratat ca termenul pentru definitivarea procesului de evaluare a furnizorilor de servicii medicale spitalicesti este data de 30 noiembrie 2008, iar în acest context, începând cu data de 13 iunie a.c., prin decizia conducerii CAS, s-a demarat procesul de evaluare a Spitalului Suceava.  

Astfel, o echipa s-a deplasat la sediul spitalului judetean pentru a constata în ce masura acesta corespunde standardelor si criteriilor de evaluare, conform unui chestionar de evaluare stabilit prin lege. Rezultatul controlului urmeaza a fi trecut într-un proces verbal de evaluare, pe baza chestionarului completat de evaluatori, în procesul verbal fiind consemnat totalul punctajului obtinut de spital. Toate actele se depun la comisia de evaluare a spitalelor formata din reprezentanti ASP si CAS, care va emite decizia de evaluare, cu valabilitate 2 ani.



În acest an au mai fost evaluate si s-au emis deciziile de evaluare pentru Spitalul Municipal Vatra Dornei, Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc si Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version