Mopedist rănit grav după ce a intrat în coliziune cu un autoturism într-o intersecție din Râșca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna suceveană Râșca a fost rănit grav după ce a condus un moped fără a deține permis și a intrat în coliziune cu un autoturism într-o intersecție din localitate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 11.05, în timp ce conducea mopedul pe strada Primăriei din comuna Râșca, ajungând la intersecția cu DJ 155A, un localnic de 61 de ani nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și a pătruns în intersecție, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 38 de ani, din aceeași localitate.

”În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 61 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat”, arată Poliția Suceava.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, ce va fi soluționat procedural, mai informează Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de