Bărbat trimis în judecată de procurorii din Vatra Dornei pentru că a condus băut, cu permisul de conducere suspendat și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat a fost trimis în judecată de procurorii din Vatra Dornei pentru că a condus băut, cu permisul de conducere suspendat și a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Silviu-Ionuț Cimbru pentru comiterea infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Procurorii au arătat că la data de 14 iunie a.c. inculpatul Silviu-Ionuț Cimbru a condus autoturismul marca „BMW” 318 I  pe drumurile publice din oraşul Broşteni, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Ulterior, la data de 18 iunie a.c., cu toate că avea permisul de conducere reţinut, inculpatul a condus același autoturism, tot în Broşteni, iar la Spitalul municipal Vatra Dornei a refuzat să i se preleveze mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosarul va fi soluționat de Judecătoria Vatra Dornei.

 


Intră acum și în grupul de