Două femei au avut atacuri de panică din cauza unui incendiu ce a izbucnit într-un bloc de locuințe sociale din Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Două femei au avut, joi, atacuri de panică din cauza unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuințe sociale din Vatra Dornei.

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

 

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari ai Detaşamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră dintr-un bloc de locuinţe sociale, din Vatra Dornei.

La sosirea echipajelor, ardeau bunurile din interiorul camerei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

În incendiu au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile şi alte bunuri și s-au degradat pereţii interiori pe o suprafaţă de aproximativ 40 mp.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici ai echipajului SMURD au acordat primul ajutor medical pentru două femei, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, după ce şi-au revenit, femeile au refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Suceava, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un tablou de distribuţie cu defecţiuni.

Incendiul a fost lichidat după o intervenție de circa o oră,  iar pompierii au salvat restul locuinţelor sociale.


Intră acum și în grupul de