Fotbal, Campionatul Municipal : In finala se vor intalni Revine si Rich Club


Intră acum și în grupul de

Miercuri, 18 iunie 2008 s-au disputat meciurile din cadrul semifinalelor editia de Campionat 2007-2008.

Rich Club – NTS 5 – 1

În primul joc, de la ora 20.00 s-au întâlnit echipele Rich Club si NTS, care au fost revelatiile actualei editii de campionat, doua echipe alcatuite din jucatori tineri, ambitiosi si care le au si cu mingea. Partida s-a încheiat cu un rezultat surpriza, având în vedere scorul cu care a luat sfârsit meciul, 5-1 pentru Rich Club. Baietii lui Bogdan Cristurean au reusit o prima repriza de exceptie, reusind sa conduca la un moment dat cu 5-0 prin reusitele lui Sovea 2, Carcea 2 si Braiescu. NTS-ul a redus din scor pe final de meci prin Ionut Cazacu. Suparare mare în tabara celor de la NTS care s-au întrecut în ratari prin Lazar si Cazacu si au avut si ghinionul ca unul din oamenii lor de baza, Ioan Maftei, sa se accidenteze fiind nevoit sa paraseasca terenul.

Au jucat formatiile:

Rich Club: Tipa-Bendeanu, Capra, Sovea, D. Cazacu, Ioapichidie, Carcea, Braiescu.

NTS: Livinschi-Perijoc, Lazar, I. Cazacu, I. Maftei, Tauciuc, Afloarei. 

Revine – Florconstruct 4 – 3

În cel de-al doilea meci, de la ora 21.00, s-au întâlnit campioana en-titre Revine si întotdeauna surprinzatoarea Florconstruct. Partida s-a încheiat cu victoria scontata a elevilor lui Iliuta Trandafir, Revine, dar la limita, scor 4-3. Partida a avut un final incendiar. Revine a condus cu 4-0 prin reusitele lui Podariu, min. 15, O. Ciobanu, min. 40, N. Grosu, min. 45 si D. Manolache, min. 47. Pe final de joc, N. Filip, min. 53, C. Avasiloaie min. 55 si din nou Nicu Filip min. 57 au facut ca ultimele minute de joc sa fie de-a dreptul incendiare. Florconstructul s-a aruncat cu toata trupa în atac si cei de la Revine au trecut prin mari emotii.

Au jucat formatiie:

Revine: M. Lup (V. Tauteanu)-D. Gugianu (C-tin Siminiceanu), M. Juncanaru (I. Lavric), M. Gurita (D. Manolache), D-tru Ene (V. David), R. Podariu (N. Grosu), O. Ciobanu (V. Romascanu).

Florcontruct: Schul-Turturean, Axinti, Robciuc, D. Sandru, N. Filip, R. Costan, V. Florea, C. Avasiloaie.

Meciurile au fost bine arbitrate de un cuplu experimentat si valoros: Vasile Tacu si Gh. Ignatescu.

Finala mica: N.T.S. – Florcontruct

Finala mare: Revine – Rich Club

Se vor disputa de Zilele Sucevei pe 24 sau 25 iunie.


Intră acum și în grupul de