Fotbal, Juniori : Juniorii de la Sporting Suceava se pregatesc intens pentru turneul de la Kaposvar


Intră acum și în grupul de

Timp de doua zile, 19-20 iunie 2008, formatia Sporting Suceava, antrenata de profesorul Ciprian Anton si alcatuita din juniori nascuti în 1994, a participat la un mini-turneu amical. La competitie, care a avut loc la Târgu Neamt, au participat formatiile Noua Generatie Iasi, Ceahlaul I Piatra Neamt si Ceahlaul II Piatra Neamt.

Tinerii fotbalisti ai lui Ciprian Anton au avut un bilant pozitiv în cele trei partide de verificare. Iata rezultatele înregistrate de Sporting Suceava:

Noua Generatie Iasi – Sporting Suceava 5 – 3

Sporting Suceava – Ceahlaul II 6 – 1

Sporting Suceava – Ceahlaul I 4 – 0

„În primul meci am pierdut în fata unui adversar care a jucat foarte pragmatic. Practic, iesenii ne-au marcat cinci goluri din tot atâtea ocazii în timp ce noi, pe lânga cele trei reusite, ne-am mai creat înca zece situatii bune de a înscrie” a precizat Ciprian Anton.

Tehnicianul juniorilor de la Sporting a mai spus ca în aceasta perioada îi pregateste pe elevii sai pentru turneul international de la Kaposvar (Ungaria), care va avea loc în perioada 20-26 iulie. Tinerii jucatori suceveni vor avea ocazia sa înfrunte acolo formatii similare din peste 20 de tari, printre care Italia, Olanda, Germania, Franta, Anglia, Spania, Peru sau Brazilia. „ Turneul de la Kaposvar poate fi considerat un Campionat Mondial la acest nivel, daca ne gândim ca acolo participa echipe de juniori din tari cu renume în plan fotbalistic. Vrem sa facem o figura frumoasa în Ungaria si de aceea ne pregatim intens. Îmi doresc ca pâna la turneul de la Kaposvar sa mai participam la câteva mini-turnee amicale si de aceea am luat legatura cu mai multi antrenori din zona Moldovei pentru a perfecta jocuri amicale”, a declarat Ciprian Anton.


Intră acum și în grupul de