Fotbal, Amical : Infrangere categorica


Intră acum și în grupul de

FC Vaslui – Rapid CFR Suceava 5 – 0

Rapid CFR Suceava a pierdut fara drept de apel partida amicala disputata vineri la Câmpulung Moldovenesc, în compania gruparii de prima liga, FC Vaslui. Cu fundasul sucevean Dorian Andronic în primul unsprezece, trupa pregatita de Viorel Hizo a controlat autoritar jocul, câstigând în final cu scor de 5-0, gratie golurilor înscrise de Aliuta, Ghencev si Zmeu, de trei ori. De partea cealalta, desi au încercat sa echilibreze balanta meciului prin determinare, “ceferisti” s-au apropiat cu greu de buturile vasluiene, singura ocazie notabila a formatiei antrenate de Bogdan Tudoreanu purtând semnatura lui Burlacu, care a trimis în transversala portii adverse pe parcursul primei reprize.

Gruparea patronata de Adrian Porumboiu a abordat partida fara aportul vedetelor Lubjinkovic, Mardare, Temanjera si Haisan, menajati din pricina unor accidentari.

În aceste conditii, în garnitura de start a celor de la FC Vaslui s-a regasit si atacantul sârb Milorad Bukvic, un jucator curtat în ultimele zile de formatia Cetatea Suceava.

La final, Denis Zmeu, autorul unui hattrick în partida de vineri, a catalogat drept “slaba” evolutia adversarilor de la Rapid CFR Suceava, recunoscând însa utilitatea jocului de verificare.

FC Vaslui: Puia – Andronic, Panait, D. Munteanu, Hugo – Zmeu, Balaur, Aliuta, Gheorghiu – Buhaiescu, Bukvic. Antrenor: Viorel Hizo. Au mai intrat: Kuncsak, Cânu, Balace, Jovanovic, Neagu, Matei, Ivan, Ghencev, Markovic si Buhus.

Rapid CFR: Pascal – Huluba, Ciobanu, Murariu – Sevaciuc, Spatar, Stamate, Bijec, Romaniuc, Burlacu, Bejinariu. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Avram, Munteanu, Turineac, Grigorean si Bârgaoan.

În urmatorul meci de pregatire, Rapid CFR Suceava va întâlni pe data de 4 iulie, echipa fanion a judetului, Cetatea Suceava.


Intră acum și în grupul de