Șoferul care a accidentat grav o bătrână la Siminicea și a plecat de la fața locului a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit să-l indentifice pe șoferul care a accidentat grav o bătrână la Siminicea, apoi și-a văzut de drum.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, în urma continuării cercetărilor în cauza privind accidentul rutier ce a avut loc la 30.07.2017, ora 07.10, pe DJ 208T, din comuna Siminicea, soldat cu rănirea gravă a unei femeii de 82 de ani din localitate, care se deplasa  pe partea carosabilă și în care, conducătorul auto a părăsit locul faptei, polițiștii Biroului Rutier Suceava au reușit identificarea autoturismului implicat în accident și a conducătorului auto, un bărbat de 42 de ani, din comuna Adâncata.

”În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca, la 11.08.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea luării unei măsuri privative de libertate”, arată sursa citată.

În aceste condiţii, poliţiştii îi atenţionează din nou pe şoferi cu privire la responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă atunci când se urcă la volan, aceştia având obligaţia de a circula preventiv şi a respecta întocmai prevederile legislaţiei rutiere.

”Poliţiştii subliniază faptul că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate”, informează Poliția Suceava.

 


Intră acum și în grupul de