PNT-CD a dat lovitura la Radauti


Intră acum și în grupul de

Cu doar doi consilieri din 19, taranistii din Radauti au reusit sa-si adjudece fotoliul de viceprimar, fiind de altfel singura functie mai de „Doamne Ajuta!” pe care PNTCD a reusit sa o dobândeasca în urma alegerilor locale din luna iunie. Fostul deputat din mandatul 1996, Dorin Vatamanu, a reusit sa-si atraga voturile a 10 dintre cei 19 consilieri, în conditiile în care în Consiliul Local din Radauti au intrat 9 consilieri PD-L, 7 PSD, 2 PNT-CD si 1 PNL. Reusita lui Vatamanu de la Radauti este unica, pentru taranistii suceveni, care nu au reusit mare lucru la alegerile locale, numarul consilierilor locali trecuti în contul PNTCD Suceava fiind de doar 10, din care 2 numai la Radauti.

Liderul judetean al taranistilor, fostul senator Petru Juravlea, nu a avut niciun comentariu negativ la adresa faptului ca PNTCD a reusit sa câstige cu votul PSD si nici asupra faptului ca la Radauti nimeni nu doreste sa colaboreze cu primarul Aurel Olarean.

Juravlea a declarat pentru news-bucovina.ro ca Dorin Vatamanu este „cel mai recomandat pentru functia de viceprimar dintre toti consilierii alesi”. 


Intră acum și în grupul de