Dosar penal după ce o femeie din Verești a fost surprinsă având în mână pistolul de autoapărare al soțului ei. Autorizația soțului a fost anulată


Intră acum și în grupul de

O femeie din Verești  a fost surprinsă, vineri, în timp ce folosea pistolul de autoapărare al soțului ei, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit Poliției Județene suceava, polițiștii din cadrul I.P.J.Suceava – Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, însoțiți de către lucrători din cadrul Postului de Poliție Verești, au mers, vineri, la domiciliul unui bărbat din comuna Verești, deținător legal al armei de autoapărare cu proiectil gaz, armă neletală supusă autorizării.

La locuința respectivă polițiștii au surprins-o pe soția acestuia cu pistolul de autoapărare asupra sa, aceasta nefiind autorizată pentru a deține, purta sau folosi arme și muniții.

În aceste condiții, polițiștii s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, în cauză fiind întocmit dosar penal.

De asemenea, față de bărbat s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 295/2004 rep., cu amendă în valoare de 5001 lei şi măsura complementară a anulării dreptului de deținere, port, folosire de arme și muniții.


Intră acum și în grupul de